Ik wil
Image default
Dienstverlening

Kies uit diverse soorten glas bij deze glasleverancier

Bent u op zoek naar een specifieke glassoort voor bijvoorbeeld uw raam of wilt u gewoonweg weten welke opties er zijn? Bekijk dan het aanbod van Pro Glas uit Weert. Deze glasleverancier is dé specialist op het gebied van glas en verkoopt diverse soorten. Al sinds 1988 zijn ze werkzaam in deze branche en over de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een welbekende naam. Ze hebben een team van deskundige, ervaren medewerkers die zowel voor particulieren als bedrijven elke klus klaren. Al vele aannemers, schildersbedrijven en woningstichtingen hebben hun project uitbesteed aan dit bedrijf. Bent u de volgende?

Bekijk het uitgebreide aanbod in de showroom

Het aanbod van glasleverancier Pro Glas is erg uitgebreid en divers. Zo kunt u onder andere kiezen voor figuurglas, isolatieglas, enkel glas en zonwerend glas. Daarnaast bestaat hun assortiment ook uit andere producten zoals spiegels, ventilatieroosters en glas in lood. Alle producten zijn te bewonderen in hun showroom in Weert. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe het glas eruitziet en of het bij uw huis of ander project past. Daarnaast geven de deskundige medewerkers u graag advies en helpen ze u bij het uitzoeken van het perfecte glas. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u het glas ook nog eens eenvoudig laten zetten. Ze hebben een mobiele kraan tot hun beschikking waarmee ze moeiteloos diverse soorten glas kunnen monteren. Voor een gunstig tarief kunt u de kraan huren en geniet u binnen een mum van tijd van uw nieuwe glas.

Neem contact op met deze specialist

Bent u benieuwd naar wat deze glasleverancier voor u kan betekenen? Ga dan langs in hun showroom of neem contact op met Pro Glas. Ze beantwoorden al uw vragen en vertellen u meer over de verschillende producten. Bij deze specialist bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Het glas wordt op maat voor u gemaakt en elk project wordt snel, vakkundig en met de grootste zorg uitgevoerd.

https://www.proglasweert.nl/