Ik wil
Image default
Dienstverlening

IT werving en selectie

Werving en selectiebureau

In deze tijd van technologische vooruitgang en nieuwe vormen van interactie bevindt Plus IT zich in een snelle maatschappij met een steeds veranderend landschap. Wij zijn in staat om door deze dynamische arbeidsmarkt te navigeren dankzij onze kennis over IT & Technologie die hier ongeëvenaard is! Als u iemand nodig heeft die de juiste verbinding kan maken tussen uw kandidaat-behoeften, zoek dan niet verder want wij hebben wat nodig is om de hele dag door kandidaten te vinden.

Als u op zoek bent naar een nieuwe functie, hebben onze recruiters de vaardigheden en expertise om u te helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm. Detacheringsmogelijkheden is mogelijk bij Plus IT.

Werving en selectie

Onze recruiters werken elke dag om de beste kandidaten voor u te vinden. We begrijpen dat het aannemen van een nieuwe werknemer stressvol kan zijn, dus werken we hard aan het vinden van iemand die niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook naadloos aansluit bij alle anderen in dit bedrijf!

Detachering

Als detacheringsbureau bieden wij IT en Engineering specialisten in meerdere vakgebieden. Van veelbelovende jonge afgestudeerden tot senior professionals met jarenlange werkervaring die klaar zijn voor hun volgende uitdaging!

Wij werken hard om de juiste mensen voor uw bedrijf te vinden. We screenen niet alleen cv’s, we zorgen ervoor dat ze goed bij elkaar passen door uit de eerste hand kennis te maken met hun persoonlijkheden en achtergronden, zodat u kunt vertrouwen op onze aanbevelingen!

IT recruitment

IT recruitment is al jarenlang onze specialiteit. We hebben een breed scala aan ICT-vacatures en professionals beschikbaar, dus laat het ons weten als u hulp nodig heeft bij het vinden van de perfecte match! Door middel van IT werving en selectie en onze innovatieve en deskundige service voor high-tech talent kunnen we uw bedrijf laten bloeien.