Ik wil
Image default
Dienstverlening

Een professionele belastingadviseur of accountant nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar een accountant of belastingadviseur in de regio Rotterdam? Kies dan voor Wolfsbergen Van Haarlem uit Capelle aan den IJssel. Dit bedrijf is proactief, betrokken, veelzijdig én transparant. Het team bestaat uit deskundige medewerkers met veel ervaring in de accountancybranche. U kunt bij dit kantoor in de regio Rotterdam daarom rekenen op een professionele accountant of belastingadviseur die altijd maatwerk levert.

De taken van een accountant

Om te beginnen, kiest u voor een belastingadviseur of een accountant? Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte, maar er bestaat wel degelijk een verschil tussen de twee. Een accountant is iemand die zich met name bezighoudt met het adviseren op bedrijfseconomisch vlak. Een accountant controleert onder andere het werk van uw boekhouder. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de jaarrekening die is opgesteld. Hij of zij heeft dan ook het recht om middels een beoordelings- of samenstellingsverklaring de jaarrekening officieel goed te keuren.

De taken van een belastingadviseur

In tegenstelling tot een accountant houdt een belastingadviseur zich met name bezig met het geven van fiscaal advies en is hij of zij altijd op de hoogte van de huidige fiscale wet- en regelgeving. Een belastingadviseur is daarbij hoog opgeleid en daarom ook gespecialiseerd. In sommige gevallen controleert een belastingadviseur de taken van een accountant. Hierbij gaat het met name om complex fiscaal advieswerk.

Kom langs op kantoor of bespreek uw vragen telefonisch

Nu u wat meer weet over wat een accountant of belastingadviseur voor u kan betekenen, kunt u gerust eens langskomen bij het kantoor in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, om uw vragen en wensen te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de fiscale wet- en regelgeving? Of heeft u vragen over de inrichting van de financiële administratie binnen uw bedrijf? Deze experts weten er raad mee. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch uw vragen te bespreken. De contactgegevens van deze specialisten vindt u op de website.