Ik wil
Image default
Dienstverlening

Coach Den Bosch

Coach Den Bosch

Je hebt het leven soms niet helemaal zelf in de hand. Er gebeuren dingen die je niet helemaal kunt plaatsen en waar je eigenlijk niet op zat te wachten. De oudere generatie vindt vaak dat de jongere generatie zuiver en alleen te maken heeft met luxe problemen. Dit is echter zeker niet het geval. Ze hebben te maken met een samenloop van omstandigheden en met een veranderende levensloop die in de afgelopen decennia is ingezet. Je hebt er vast wel eens van gehoord, het beroemde dertigers dilemma. Dit is eigenlijk niet meer of minder dan een samenloop van gebeurtenissen. Een coach Den Bosch heeft hier ervaring mee en kan je een duwtje in de goede richting geven. De coach Den Bosch luistert naar je en herkent veel van deze problemen. De coach Den Bosch is iemand die helpt om het geluk te zien dat soms voor het grijpen ligt. Vroeger leken de problemen minder aanwezig. Waar het voorheen gebruikelijk was om een vriendje of vriendinnetje te krijgen in je tiener jaren en daar dan in het begin van je twintiger jaren mee te trouwen, daar is dat nu wel even anders. In de dorpen zie je het nog regelmatig gebeuren, maar ook hier is het niet meer de regel. Daarbij komt dat er vroeger na het trouwen nagedacht ging worden over samenwonen. Je had dus rustig de tijd om een huisje te zoeken. Alles kabbelde eigenlijk rustig voort en de gebeurtenissen in je leven volgden elkaar op. In de tussentijd had je misschien een studie afgerond en een baan gevonden, niks aan de hand, alles ging zijn gangetje. Nadat een huis gevonden was, kon je eens na gaan denken over kinderen. Dat is nu niet meer het geval of in ieder geval niet altijd meer het geval. Kinderen gaan rond hun achttiende levensjaar uit huis, gaan op kamers, gaan een studie volgen en duiken in het nachtleven. Zeer begrijpelijk, maar anders dan voorheen. Tijdens of na de studie moet er natuurlijk wel gereisd worden, want je wilt toch ook wel wat van de wereld zien. Of een eventuele relatie dan stand houdt is maar zeer de vraag, maar ja, dat zie je dan wel weer. Vervolgens kom je op een punt dat de studie afgerond is en dat je een baan gaat zoeken tussen je 23e en 25e. Geen enkel probleem. Daarna ga je eens nadenken over je relatie en je huis. Heb je de juiste man of vrouw in je leven gevonden? Zo ja, dan ga je eens samenwonen in een leuk huur appartementje in de stad en na een paar jaar zie je wel verder. Zo komt het dat je rond je dertigste levensjaar ineens te maken krijgt met keuzes.

 • Gaan we aan kinderen beginnen?
 • Gaan we buiten de stad wonen in een groter koophuis?
 • Wil ik de volgende stap in mijn carrière zetten en hoe combineer ik dat met eventuele kinderen?
 • Gaan we trouwen?
 • Kan ik het lossere leven en het reizen achter me laten?
 • Hoe kan ik alles combineren?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik niks mis?

Neem dus eens een kijkje op www.groeiatelier.nl!

De coach Den Bosch kan je helpen

Dit zijn zomaar wat problemen die zich voor kunnen doen. Soms kom je hier zelf niet helemaal meer uit en kan het nuttig zijn om eens advies in te winnen, om er eens met iemand over te praten in jouw omgeving. De coach Den Bosch kan je helpen met het doorgronden van al deze problemen. De coach Den Bosch kan de problemen natuurlijk niet voor je uittekenen, maar hij of zij heeft wel veel ervaring met soortgelijke gevallen. De coach Den Bosch is daarom een uitermate geschikte sparringpartner voor je als je even vastloopt of als je vol twijfels zit en je opzoek bent naar een oplossing. Onze coach Den Bosch luistert naar je, bespreekt de doelen die jij jezelf gesteld hebt met je en zoekt samen met jou een weg naar geluk. Want daar draait het uiteindelijk toch allemaal om. De zoektocht naar geluk.

Een duwtje in de goede richting

De coach Den Bosch kan niet voor jou bepalen waar je gelukkig van wordt, hij of zij kan je wel helpen om te ontdekken waar jouw geluk in zit. Dit kan de coach Den Bosch doen door veel met je te praten en door met name jou veel te laten praten, maar hij kan ook de juiste vragen stellen. Bijvoorbeeld de volgende vragen.

 • Hoe word ik assertiever?
 • Hoe zorg ik voor een goede work-life balans?
 • Waar komt die onrust toch vandaan?
 • Hoe maak ik de juiste keuze?
 • Ga ik verder met deze relatie of niet?

Betrekkelijk eenvoudige vragen met vaak erg complexe antwoorden. Daarom steunt de coach Den Bosch je graag in de zoektocht naar antwoorden. Het klink misschien zweverig en het is misschien eng om de stap naar een coach Den Bosch te zetten. Een coach Den Bosch is echter niks engs of raars. Het is een manier om meer innerlijke rust te vinden en om alle zaken eens op een rijtje te zetten. De coach Den Bosch kan helpen om erachter te komen waar jouw onrust vandaan komt, waar jouw gevoel vandaan komt dat alles tegelijk op je af komt. De coach Den Bosch is er voor jou, om je te coachen in je loopbaan ontwikkeling en om je te coachen in het maken van keuzes die je graag wilt maken, maar die je soms niet durft te maken.

Voor meer informatie : http://www.groeiatelier.nl/coach-denbosch.html