Ik wil
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een boek laten drukken naar wens en met een professionele aanpak

Wanneer je een boek wilt laten drukken of printen, wil je dat uiteraard ook op de meest professionele manier laten doen. Een mooi resultaat van een boekdruk straalt niet alleen professionaliteit uit, maar zorgt er ook voor dat een boek nog lang mee kan gaan. Heb je zelf een boek geschreven dat je wilt laten drukken? Of wil je een boek laten printen voor een speciale gelegenheid? Voor elke doeleinde kun je terecht bij Bookadew. Hier kun je altijd rekenen op een prachtig resultaat waar niet alleen jij, maar ook andere van versteld zullen staan. Bovendien weet je hier precies wat de kosten van je oplage zullen zijn en wat het stappenplan is voor het printen of drukken van jouw boek. Dat is wel zo handig, want zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kies je voor Bookadew? Reken dan op een resultaat naar jouw wens en binnen je budget!

De keuzes bij het laten printen van een boek

Jouw boek is uniek, dus moet het ook met specifieke wensen en eigenschappen worden gerealiseerd. Daarom biedt deze drukker je verschillende keuzes aan voordat je je boek laat drukken. Wil je een hardcover laten drukken zodat het boek nog jarenlang meegaat? Of kies je voor de wat voordeligere, maar toch ook zeker kwalitatieve softcover? Kies daarnaast ook het juiste papierformaat: A5 (staand of liggend), A4 (staand of liggend), vierkant (210x210mm), vierkant (290x290mm) of afwijkend. De keuzes stoppen echter niet hier, want je bepaalt zelf ook nog onder meer het aantal pagina’s van het binnenwerk (exclusief omslag), de bedrukking van de omslag, de papiersoort en natuurlijk de oplage.

Altijd het beste resultaat

De specialisten van Bookadew hebben ervaring met het printen van vele diverse boeken, dus garanderen altijd het beste resultaat, wat jouw wensen ook zijn! Heb je al je keuzes gemaakt voor het laten drukken van je boek? Dan krijg je een heldere prijsopgave te zien waar alles op staat. Wanneer je akkoord gaat, heb jij al snel je prachtige exemplaren in handen!