Ik wil
Image default
Bedrijven

Wat zijn de beste anti muggen middelen voor op de Camping

Muggen zijn een van de vervelendste soorten insecten, deze wil je dus niet in en om je huis hebben. En toch komen de muggen maar wat graag bij jou in de buurt rondvliegen. En dan vooral in de zomer op de camping kunnen ze je vakantie verknallen. Om van ze af te komen heb je anti muggen middelen nodig. En dus moet je weten welke anti muggen middelen het beste werken, hiervoor hebben wij een lijst opgesteld met de beste anti muggen middelen en dan vooral voor op de camping

Anti muggenlamp camping

Op de camping kan het zeker lonen om een anti muggenlamp op te hangen of neer te zetten. Deze lampen lokken muggen met blauw uv-licht en/of met CO2-uitstoot. Muggen vliegen dan vervolgens de lamp in waar ze worden ingezogen en in het opvangbakje vallen. Zo sterven dus de meeste muggen in je omgeving, en zal je dus op geen enkele manier meer last van ze hebben met een anti muggen lamp camping.

Het dragen van bedekkende kleding

Als het niet al te heet is kan dit wel een goede oplossing zijn zodra je naar buiten gaat. Wanneer je langere kleding draagt zullen de muggen natuurlijk niet weggaan maar je maakt het ze wel heel moeilijk om jou te steken. Ook in de nacht kan het dragen van een lange pyjama je een heleboel vervelende muggenbulten besparen.

DEET

DEET is een van de weinige antimuggenmiddelen waarvan is onderzocht en bewezen dat het muggen weert. Na het opsmeren van dit chemische middeltje kun je ervan uitgaan dat de muggen jou met rust zullen laten. Nu moet je met DEET wel opletten dat je het niet binnen krijgt. Blijf dus uit de buurt van je ogen, mond en neus.

Zelfgemaakte lavendel crème

Muggen hebben een ontzettende hekel aan de geur van lavendel, en hier kan jij mooi gebruik van maken. Wanneer je lavendelolie met een hui crème mengt krijg je een heerlijk ruikende frisse crème die de muggen ook nog eens op afstand houdt. Je hoeft hem alleen maar af en toe op te smeren en hierna hoef je jezelf nergens meer zorgen om te maken.

Hang een klamboe op

Wanneer je op de camping staat kan het nog eens lonen om een klamboe in je tent of camper te hangen. Hierdoor heb je wanneer je aan het slapen bent in ieder geval geen last meer van muggen. Geen enkele mug zal namelijk door een klamboe heen vliegen.

Met deze anti muggen middelen zal je zowel op de camping als thuis geen last meer hebben van muggen. Ik kan je aanraden om er eentje uit te kiezen en uit te proberen. Zo kun je erachter komen welke van deze middelen het beste werkt voor jou. En anders zijn er zeker nog meer middelen te vinden op het internet. Er zijn dus geen excuses om helemaal lek geprikt te worden. Het is nu aan jou om voor eens en altijd met die muggen af te rekenen.

Voor meer informatie : https://www.cyclonemuggenlamp.nl/

Gerelateerde artikelen

Pas afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan onderstaande tips!

Waarom noodverlichting zo belangrijk is

Ja, ik wil… of toch niet?