Ik wil
Image default
Bedrijven

Vincent Hartman Fotografie bestaat 5 jaar !

Zwollenaren zullen denken: 5 jaar pas? Een logische gedachte, want VHF is in Zwolle inderdaad begin jaren negentig begonnen. De fotostudio van Vincent Hartman tegenwoordig is echter een compleet ander bedijf geworden en bestaat in die hoedanigheid 5 jaar. VHF is toegevoegd als handelsnaam van VDFP BV evenals de handelsnaam STUDIOVHF. De verschillen zullen hieronder worden uitgelegd.

Vincent Hartman Fotografie

Het fotografie bedrijf van de Zwolse fotograaf is bijzonder veelzijdig en werkt al vanaf de begin jaren negentig voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. De studio is sinds 2009 echter gevestigd achter het woonhuis van de fotograaf in een dorp dichtbij Zwolle, genaamd Heino. Vanuit de handelsnaam en website Vincent Hartman Fotografie wordt de markt voor particuliere of sociale fotografie bediend.

Portretfotografie

In de studio worden verschillende soorten portretten gemaakt waaronder familiefoto’s, duoshoots voor vrienden en vriendinnen, kindershoots en andere portretten in de familiaire sfeer. Ook loveshoots en pre-shoots voor bruidsreportages en zwangerschaps shoot worden gedaan, waarvan de laatste uiteraard in de comfortabele en warme fotostudio.

Bruidsfotografie Zwolle

Voor trouw en bruidsreportages in de regio Zwolle is de studio de aangewezen plek voor een eertse kennismaking. Het aanbod bruidsfotografie is toegespitst op bruidsparen in het midden en hogere segment. Meer specifiek past Vincent Hartman Fotografie bij bruidsparen die goed beeldmateriaal belangrijk vinden en daar ook de tijd voor vrijmaken op de dag zelf of in zijn voor een aftershoot. Er wordt gezocht naar bijzondere en bij voorkeur ongebruikelijke locaties waar het bruidspaar iets me heeft. De foto’s worden uiteraard verwerkt in de beste trouwalbums die er op de markt verkrijgbaar zijn. Vanzelfsprekend maakt de zwart-wit fotografie deel uit van de reportage.

Mini Make overs en beauty shoots

In samenwerking met visagistes en haar stylistes worden er beautyshoots aangeboden. Hierbij kijkt iedere professional vanuit haar of zijn vakgebied naar het model en zullen de sterke kanten nog meer tot zijn recht laten komen. De resultaten zijn altijd verassend en indrukwekkend.

STUDIOVHF

Met de merknaam STUDIOVHF begeeft de studio zich op de markt voor zakelijke fotografie. De fotostudio speelt hierin een centrale rol als het gaat om zakelijke portretten en profielfoto’s, maar zeker voor productfotografie. Fotografen Vincent Hartman en Iris Hartman werken samen of afzonderlijk voor zeer verschillende opdrachtgevers.

Reclamefotografie

Voor marketing communicatie afdelingen van bedrijven en overheden evenals reclamebureau’s worden conceptmatige foto’s gecreerd die naadloos aansluiten bij de communicatie doelstelling. De fot’s zijn volledig gestyleerd en geregisseerd aan de hand van een van te voren vastgesteld moodboard.

Productfotografie

De fotostudio bij Zwolle is de aangewezen plek voor high-end productfotografie. De studio beschikt over een eigen parkeerplaats waar via een grote toegangsdeur de producten rechtstreeks de opnameruimte ingedragen kunnen worden. Dit in tegenstelling tot de beginjaren in Zwolle waarbij er de nodige trappen beklommen moesten worden. De studio heeft een vaste ‘infinity-wand’ voor middelgrote producten als meubelen, kleding fotografie en technische apparatuur. Kleinere producten worden op een opnametafel of custum made houder gefotografeerd.

Bedrijfsfotografie

Ook een volledig beeldverslag van een organisatie behoort tot de veelvuldig uitgevoerde opdrachten. De veelzijdigheid van de studio komt hierbij goed van pas. Of het nu gaat om profielfoto’s, het exterieur en interieur van een pand, het productieproces, de logistiek of de producten zelf.

Interieurfotografie

Een belangrijke specialiteit is het fotograferen van interieurs in retail, kantoren en publieke gebouwen. Interieurfotografie wordt door slechts weinig fotografen in Nederland professioneel en met enige regelmaat beoefend.

Voor meer informatie : https://www.studiovhf.com/blog/2014/12/16/vincent-hartman-fotografie-zwolle-bestaat-5-jaar

Gerelateerde artikelen

Voor een totale ontspanning naar Massagepraktijk Hengelo

Leuke escape room in Enschede!

Laag libido door fanatiek fitness