Een koelwerkbank mag ontbreken in geen enkele horecakeuken

Staat er middenin in uw mooie grote horecakeuken al een kwaliteitsvolle gekoelde werkbank? Deze werkbank is onmisbaar in werkelijk elke horecaonderneming. Heeft u nog niet zo’n werkbank? Bij de specialist vindt u diverse modellen met diverse mogelijkheden. Zo bestaat er een gekoelde werkbank met één deur en twee laden, maar zijn er ook diverse banken met verschillende deuren en laden, die perfect inspelen op drukke horecagelegenheden zoals we die tegenwoordig veelal kennen. Koopt u een koelwerkbank bij de specialist, dan weet u ook zeker dat u de juiste kwaliteit ontvangt. Waar vindt u zo’n specialist? Kom eens langs bij Bonnewits Horeca en bekijk de verschillende horecaproducten met eigen ogen.

Gekoelde werkbank bekijken in de showroom

Bonnewits Horeca is een welbekende specialist op het gebied van horecaproducten. Heeft u al weleens van dit bedrijf gehoord? In hun showroom bekijkt u werkelijk alle horecaproducten die u nodig heeft. Hier kunt u alle beschikbare horecaproducten, zoals een gekoelde werkbank, gemakkelijk met eigen ogen gaan bekijken. Want het is wel zo fijn om precies te weten wat u koopt. Zoekt u producten om te koelen of vriezen, zoals een koelwerkbank? Producten om te bakken, koken of grillen, zoals ovens of een grill? Rvs producten als kranen? Kleine keukenapparatuur, zoals bestek en magnetrons? Of zelfs meubels, zoals stoelen, banken, barkrukken en terrasmeubels? De specialist heeft het allemaal in het assortiment opgenomen. Zelfs tweedehands producten staan in de showroom uitgestald.

De specificaties van de gekoelde werkbank van de specialist

Heeft u een eigen restaurant? Een bar? Cafetaria? Of wellicht een lunchroom? Dan is een koelwerkbank in uw keuken zeker geen overbodige luxe. Voordat u zo’n werkbank aanschaft, is het logisch dat u meer wilt weten over de specificaties ervan. Allereerst is een koelwerkbank vaak voorzien van verschillende deuren, ramen en roosters. Daarnaast is een werkbank vaak gemaakt van rvs. Verder is er een elektronisch-digitale temperatuurregeling en uitlezing en is er automatische ontdooiing en verdamping. Het werkblad van de gekoelde werkbank heeft hygiënisch afgeronde hoeken en het temperatuurbereik varieert van -2°C tot +8°C, afhankelijk van het model. Wilt u meer weten over de specificaties? Informeer dan eens bij Bonnewits Horeca, specialist in horecaproducten. Deze expert vertelt u er graag alles over.

Voor meer informatie :