Ik wil
Image default
Beauty en verzorging

Wella en Schwarzkopf: goede prijs-kwaliteitverhouding

Onder de tientallen merken voor haarverzorgingsproducten vinden we Wella en Schwarzkopf. Het zijn van oudsher gevestigde namen. Wella en Schwarzkopf staan al jaren in de schappen en gelden inmiddels als dé klassieke haarproductlijn. Zowel Wella als Schwarzkopf onderscheiden zich door een prima kwaliteit voor een goede prijs. 

Mooi en verzorgd haar 

Ons kapsel is het meest in het oog springende deel van het uiterlijk. Wij willen dat het haar een gezonde en frisse uitstraling heeft. Na het wassen met een shampoo die past bij uw haar-type gebruiken we een verzorgingsproduct. Dit kan zijn een conditioner, haarhersteller, -kuur of -masker. We brengen daarna een verzorgend product aan. Hier is de keuze ruim dus een kwestie van persoonlijke smaak. U kunt het haar in model brengen door gebruik te maken van haarlak, gelspray, stylingcrème, klei, foam of een vloeibare versteviger. Dus volop mogelijkheden zoals het hoort bij een moderne lijn in haarverzorging. 

Speciale producten

Bescherming van het haar is erg belangrijk. Hiervoor hebben Wella en Schwarzkopf een ruime keuze in de serie sunprotection, voor bescherming in de zon met een UV-factor. Verblijft u langdurig in de zon dan kunt u een crème ter bescherming aanbrengen. Het haar blijft glanzend en soepel. Gebruik na het wassen bij voorkeur een zon-conditioner. Na het zwemmen in zee of in een chloorzwembad heeft het haar vocht en extra verzorging nodig. Dit voorkomt dof en droog worden van het haar.  U wilt beginnende grijze haren bedekken of een geheel andere kleur? Er is voor elk haartype een spoeling, een permanente kleuring of kleuropfrisser verkrijgbaar. Kies uit een palet van kleuren en tinten. Ook hierbij hoort een speciale lijn voor verzorging van gekleurd haar. Dit betekent behoudt van de glans en voorkomt vervagen van de kleur.  Ook voor mannen hebben Wella en Schwarzkopf een zeer goede serie haarproducten in het assortiment: van schampoo tot conditioner en diverse stijlproducten. Alles van vertrouwde kwaliteit. 

Kortom, u komt goed voor de dag en bent voordelig uit als u kiest voor Wella of Schwarzkopf.

 

Voor meer informatie : http://www.groothandelkappers.nl/

Gerelateerde artikelen

Een goede schoonheidsspecialiste in Apeldoorn

Wie wilt er nou niet een stuk jonger uitzien?

Het taboe van de ooglidcorrectie