Ik wil
Image default
Banen en opleidingen

Zorg voor de juiste kennis en expertise door vakgerichte opleidingen te volgen

Wilt u dat u en uw medewerkers goed opgeleid zijn en hun werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren? Dan loont het om naast het werk vakgerichte opleidingen te volgen, zoals het volgen van een cursus over het inspecteren of installeren van zonnepanelen of een veiligheidstraining. Met het volgen van de juiste training voor de werkzaamheden die u uitvoert, weet u zeker dat uw medewerkers de beste kwaliteit leveren. Bij een specialist als Omega Training bieden ze verschillende soorten trainingen en cursussen aan. Zo weet u zeker dat u te allen tijde goed voorbereid te werk gaan en zorgt u ervoor dat uw medewerkers de benodigde kennis en expertise in huis hebben om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Een cursus zonnepanelen volgen bij een specialist

Een van de vakgerichte opleidingen die uw medewerkers kunnen volgen bij Omega Training, is een cursus zonnepanelen. Tijdens deze cursus leren ze hoe u het beste zonnepanelen kunt installeren en inspecteren. Ze bespreken de verschillende normen om dit zo veilig mogelijk te doen, denkt u aan onder andere de IEC 60904, EN 50524, NEN 1010 normen. Naast de theorie komt er ook praktijk aan bod. Zo is het belangrijk dat de deelnemers leren om op een veilige manier aan de slag te gaan met een PV-installatie. De kennis die tijdens een cursus over zonnepanelen wordt opgedaan, is direct toe te passen in de praktijk en levert uw bedrijf en uw medewerkers veel op.

{externalimage}}

Volg de cursus eenvoudig klassikaal of digitaal

Heeft u een cursus gevonden die u interessant lijkt voor uzelf of uw medewerkers? Dan kunt u zich eenvoudig online bij Omega Training inschrijven. U kiest zelf voor de digitale of klassikale cursus. Deze zijn hetzelfde, alleen scheelt het reistijd, wat voor bepaalde bedrijven veel kan schelen. Wilt u meer weten over een cursus zonnepanelen of een van de ander vakgerichte opleidingen van deze specialist? Dan kunt u gerust contact met hen opnemen voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Customer Data Project Manager

Werken als schadebehandelaar: Detachering als waardevolle optie

Een specialist in inkoop detachering