Ik wil
Image default
Banen en opleidingen

Servicemonteur Elektrotechniek

Servicemonteur Elektrotechniek – fulltime

Heeft u technische ervaring? Word servicemonteur! Ga met een team erop uit om ervoor te zorgen dat Rijkswaterstaat tevreden is en blijft met haar brug- en sluishulpstukken. Wij bieden je een goed salaris, opleidings- en carrièremogelijkheden, een eersteklas werksfeer en goede arbeidsomstandigheden! Nu toepassen!

Werklocatie: bij jou in de buurt

Ben je geïnteresseerd in bruggen en sluizen? Ben je onafhankelijk en gedreven, toon je initiatief en geniet je eerst van je werk? Dan is de functie als servicemonteur wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

De groene montage zorgt ervoor dat alles vlot en vlot kan varen, de driehoek Tilburg, Den Bosch en Nedwirt. Doordat we in heel Nederland werken, is er altijd wel een werkplek bij jou in de buurt!

Een typische werkdag bij Greenmontage: van kwart voor zeven ’s ochtends begin je met een kopje koffie van je collega’s op het ontmoetingspunt in Tilburg. Van daaruit ga je uit met minimaal één andere collega. U kunt samenwerken om te zorgen voor correct en preventief onderhoud van brug- en sluisinstallaties op alle locaties. Kunt u alle storingen volledig oplossen? Als elektricien meet en weet je hoe je problemen snel kunt opsporen en test je deze met het platform en / of de controller. Bij consignatiediensten moet alles doorgaan. In de groene montage is persoonlijke groei voor ons erg belangrijk. Daarom zijn er altijd mogelijkheden om gepromoveerd te worden tot werkvoorbereiders en / of projectmanagers

Greenmontage biedt u:

Hoog salaris, niet alleen tijdelijk werk;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

opleidingsmogelijkheid;

Carrièremogelijkheden;

Zelfstandig werken in een dynamische en innovatieve organisatie;

voltijdbaan;

Goede werksfeer binnen het team.

Wie ben jij?

BOL niveau 4 opleiding elektrotechniek (NEN 3140)

Heb je rijbewijs B;

Ervaring in besturingstechniek (PLC) en / of installatiewerk;

VCA-certificaat / MSI en / of TSI.

Ambitieuze ontwikkeling in een snelgroeiend bedrijf;

Ervaring in service engineers heeft de voorkeur.

We houden ons aan collectieve arbeidsovereenkomsten voor kleine metaaltechnologieën

Heb je een mbo / lbo-diploma en ben je geïnteresseerd? Als je voldoende motivatie en motivatie hebt, kun je altijd in aanmerking komen voor deze functie, wij vinden ook commitment erg belangrijk!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/elektrotechniek.html