Ik wil
Image default
Banen en opleidingen

Loopbaancoaching met een persoonlijke coach in Nijmegen werkt

Weet je ook niet zo goed hoe de rest van je carriere eruit moet zien? Dan is het een goed idee om een persoonlijke coach op het gebied van loopbaancoaching in Nijmegen in de arm te nemen. Zo’n coach helpt je vanuit zijn of haar praktijkruimte in Nijmegen meedenken over de rest van je loopbaan en helpt je keuzes te maken waar je écht gelukkig van wordt. Hierbij bouwt je caoch op jarenlange ervaring. MD-Act heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van loopbaancoaching, altijd vanuit Nijmegen. Al die tijd werkt deze specialist op een zeer persoonlijke manier.

Ondersteuning bij het maken van belangrijke keuzes

Het ondersteuningstraject begint natuurlijk bij een intakegesprek. Dan kan jouw coach bepalen hoe hij of zij je het best kan helpen. De aanpak is sowieso zeer praktijkgericht, omdat er voorbeelden uit de praktijk gebruikt worden. Tijdens de afspraken worden verschillende behandelmethoden gebruikt, en een behandeltraject wordt vaak afgesloten met een assessment, zodat je jezelf er bewust van bent wat je allemaal kan. De duur en intensiteit van je traject wordt altijd aangepast op jouw behoeften. Zo is er de loopbaanscan van drie gesprekken, maar een beahndeltraject kan ook bestaan uit zeven tot tien gesprekken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Wil je weten hoe de specialist in loopbaancoaching in Nijmegen jou kan helpen? Wanneer je langskomt voor een adviesgesprek, bekijken we samen op een rustige manier hoe je geholpen kan worden. Zo krijg je gegarandeerd positieve ervarinen met MD-Act. Je gaat met gerichte oefeningen en tips direct aan de slag. We hebben natuurlijk intensieve gesprekken om je te kunnen helpen. Je behandeling wordt altijd aangepast op jouw wensen en behoeften. Zo kom je snel uit de knelpunten in je carrière en wordt je altijd geholpen op een prettige manier.