Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

VW parts koop je bij Paruzzi

Een trekhaak voor je Kever nodig? Je vindt ‘m bij Paruzzi. Net als de volgende originele VW parts: een benzinefilter, benzinetank, aandrijfas, 123 ontsteking, achterlicht chroomringen et cetera. Het is niet mogelijk alles op te sommen, want het assortiment is eindeloos groot.

Zoek op categorie of nummer

Als je iets zoekt kun je het best eerst een categorie kiezen, bijvoorbeeld bumpers, transmissie of motor. Je vindt de categorieën aan de linkerkant op de homepage. Als je erop klikt, verschijnt een alfabetische lijst. Bovenaan en onderaan staan nummers die corresponderen met de pagina’s van de specifieke rubriek. Een andere manier om een onderdeel te vinden, is typen in de zoekbalk. Weet je de naam van het Kever-onderdeel niet dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Het team is bereikbaar op +31 (0)113-503555. Het mailadres is sales @ paruzzi. com. Langskomen kan ook, dit is het adres: Kreeft 16 in Yerseke.

Gratis verzending vanaf €50

Een nieuwe Kever vooras kun je 24/7 aanschaffen in de online winkel van Paruzzi. Losse rubbers en bouten vind je er ook. Om ervoor te zorgen dat je het juiste product kiest, staat er een foto bij en een gedetailleerde beschrijving. Je leest ook of het product op voorraad is en wanneer het geleverd kan worden. Klik je op ‘meer informatie’ dan zie je alternatieve producten, uitgebreide technische gegevens en reviews. Bij deze nodigen we je uit zelf ook eens een review te schrijven. Het zal toekomstige klanten zeker op weg helpen.

Overigens worden geen verzendkosten gerekend als je bestelt voor een bedrag van €50 of meer. Een product retour sturen mag onder de volgende omstandigheden: binnen 14 dagen, het product mag niet gebruikt zijn en het moet in de originele verpakking zitten. De garantievoorwaarden verschillen per product, want een en ander is afhankelijk van de fabrikant. Gaat het om een onderdeel dat niet meer leverbaar is, dan kan Paruzzi vervanging aanbieden.

Voor meer informatie : https://www.paruzzi.com/nl

Gerelateerde artikelen

Praktische tip voor jou

Wat doet smeerolie precies?

dakdragers