Uw APK voor de auto én bedrijfswagen laat u doen bij de specialist in Vlissingen

Iedere auto wordt voor verschillende taken gebruikt. De een gebruikt hem enkel voor het doen van de wekelijkse boodschappen, de ander rijdt er dagenlang met op de weg. Wat uw situatie ook is, in beide gevallen is het verplicht om periodiek een APK te laten uitvoeren. Dit laat u doen in een vakkundige autogarage in Vlissingen. Autobedrijf J.W. de Voogd is in dit opzicht van alle markten thuis. Of het nu gaat om een personenauto die u uitsluitend particulier gebruikt of een bedrijfswagen waarmee u dagelijks op pad bent voor de zaak. Dit autobedrijf in Vlissingen voert de APK altijd op kundige wijze uit. 

Tip: combineer uw APK in Vlissingen met een onderhoudsbeurt   

Haal meer uit uw APK dan u ooit gedaan heeft. Bent u wel eens eerder bij een garage geweest voor uw APK en kreeg u vervolgens van alles aangesmeerd? Bij een specialist in Vlissingen geven ze u advies op maat. Combineer de APK meteen met een onderhoudsbeurt bij een autobedrijf in Vlissingen. Op deze manier wordt uw auto uitvoering nagekeken of het voertuig nog wel veilig is om in te rijden. Werkt een onderdeel niet meer naar behoren? Dan wordt het meteen vervangen of gerepareerd. Ook worden de andere onderdelen uitvoerig schoongemaakt en voorzien van onderhoud. Wanneer u de APK en onderhoudsbeurt laat uitvoeren door Autobedrijf J.W. de Voogd, gevestigd in Vlissingen, ervaart u nog meer voordelen. Na een onderhoudsbeurt ontvangt u bij dit bedrijf maar liefst 24 maanden garantie.

Dit zijn de voordelen die u ervaart bij een APK in Vlissingen

Vaak is het zo dat iedere garage claimt dat ze een APK keuren goed uitvoeren. Als u de auto ophaalt blijkt dit echter helemaal anders. Indien u de APK wilt laten uitvoeren, kunnen wij u Autobedrijf J.W. de Voogd in Vlissingen aanraden. Waarom? Bij dit bedrijf profiteert u van enorm veel voordelen. Zo voeren ze keuringen en onderhoud uit aan auto’s van alle merken. Na de onderhoudsbeurt, bieden ze u maar liefst 24 maanden garantie. Dit onderhoud gebeurt altijd volgens het boekje, waarbij geldt: afspraak is afspraak. Moet er een onderdeel worden vervangen? Dan gebruiken ze altijd A-merk onderdelen van originele kwaliteit. Ten slotte, ervaart u bij dit bedrijf altijd een frisse, opgeruimde uitstraling en ontvangt u een persoonlijke dienstverlening.