Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

Leuke dingen die je met jouw auto in het weekend kunt doen

Ben je een ware autoliefhebber? Dan kijk je ongetwijfeld elke week weer reikhalzend naar het weekend uit. In het weekend heb je immers alle tijd om van jouw auto te genieten. Maar, op welke manieren kun je nou in het weekend van jouw auto genieten? In dit artikel vind je enkele handige tips. Deze tips dienen niet alleen als tips, maar ook als een inspiratiebron.

Tip 1: jouw auto volledig poetsen

Ben je zuinig op jouw auto? Dan zit je ongetwijfeld niet op een doffe lak of op krasjes in/op de lak te wachten. Om jouw auto weer helemaal te laten glimmen, is het aan te raden om jouw auto te poetsen. Gebruik hier de juiste poetsmiddelen voor, trek hier de tijd voor uit en zet een lekker muziekje op. Het poetsen van jouw auto is niet alleen leuk, maar levert ook nog eens een voldaan gevoel op. Na de poetsbeurt glimt jouw auto namelijk weer van top tot teen!

Tip 2: een tocht in Nederland maken

Ook is het aan te raden om een autospeurtocht te maken. Bij een autospeurtocht moet je een bepaalde route volgen, maar deze route wordt niet zomaar voorgekauwd. Nee, je moet bepaalde opdrachten uitvoeren om deze route te kunnen volgen. Ook is het goed mogelijk dat je op basis van een app moet rijden; de app geeft alleen de richting aan, maar geeft niet aan welke wegen je precies in moet slaan.

Tip 3: auto van binnen helemaal schoonmaken

Wil je de tijd in het weekend echt nuttig besteden? Dan is het ook aan te raden om jouw auto van binnen helemaal goed schoon te maken. Haal een doekje over het dashboard heen, gooi alle rotzooi uit de auto weg en stofzuig de auto van top tot teen. Ideaal om te combineren met een poetsbeurt (zie tip 1)!

Tip 4: een route in de buurt maken

Heb je niet al te veel tijd? Dan kun je ook bij jou in de buurt een autoroute maken. Je geniet hierbij van de mooiste wegen, van de vrijheid én van jouw prachtige auto. Ook geniet je van de prachtige omgeving bij jou in de buurt.