Hier gaat u heen voor eerlijke auto inkoop in de regio Rotterdam

Voor betrouwbare en eerlijke auto inkoop in de buurt van Rotterdam, gaat u het best naar Autosloperij De Zaag toe. Maar er is meer. Zo geven zij u ook professioneel advies hoe u zelf op de beste manier auto-onderdelen in uw auto plaatst. Denk bijvoorbeeld aan montageadvies over het plaatsten van aircompressoren, cilinderkoppen, handgeschakelde versnellingsbakken of een nieuwe motor. U kunt dit advies vertrouwen omdat zij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de autodemontage branche. Hoe deze specialist voor auto inkoop nabij Rotterdam heet? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij zijn gespecialiseerd in de autohandel, autodemontage en montage en beschikken over 13.000 vierkante meter met sloopauto’s van diverse automerken. Kiest u voor de onderdelen van een specialist?

Naast auto inkoop ook de verkoop van auto-onderdelen bij de specialist nabij Rotterdam

Is uw auto niet door de APK gekomen en wilt u van uw auto af? Kies dan voor een auto inkoop bedrijf in de omgeving van Rotterdam, die uw voertuig op een milieuvriendelijke werkwijze demonteren. In dat geval kunt u uitstekend terecht bij Autosloperij De Zaag. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op. Vervolgens worden de gekochte auto-onderdelen bezorgt met de eigen bezorgservice van dit bedrijf, PostNL of transportbedrijf Parts-Express. Dit is afhankelijk van de onderdelen die u koopt.

Auto inkoop, montage en demontage bij een specialist in de buurt van Rotterdam

Heeft u autoschade opgelopen en is uw auto daardoor financieel gezien total loss? Ga dan met uw auto naar een professioneel bedrijf in de buurt van Rotterdam dat zich bezighoudt met de inkoop voertuigen. In dat geval bent u bij een specialist als Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek aan het juiste adres. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw voertuig met schade voor meer dan 95 procent kan worden gerecycled? Daarnaast beschikt deze specialist over een ruim magazijn met een grote voorraad van auto-onderdelen van diverse bekende merken. U kunt bij dit bedrijf nabij Rotterdam dus niet alleen terecht voor het verkopen van uw auto maar ook voor de inkoop van tweedehands onderdelen.