Krijg subsidie wanneer je medewerkers hun heftruckcertificaat halen

Heb je een eigen bedrijf in de logistieke sector? Zorg er dan voor dat je medewerkers een goede opleiding voor het halen van hun heftruckcertificaat doen. Je houdt je dan aan de geldende wet- en regelgeving, maar zorgt vooral voor veilige werkomstandigheden voor medewerkers. Wanneer je een bijdrage levert aan het SOOB-scholingsfonds, heeft de opleiding ook nog eens extra voordelen voor jou. Jeprofiteert dan namelijk van € 125,- subsidie op de cursusprijs. Je levert dan een bijdrage aan het optimaliseren van de arbeidsmarkt en het bevorderen van goede arbeidsverhoudingen binnen de logistieke sector.

De meest complete cursus voor het halen van je heftruckcertificaat

De cursus voor het halen van je heftruckcertificaat is bij Bax Verkeersopleidingen het meest uitgebreid. Je wordt hier opgeleid op verschillende vlakken. Deze cursus bestaat uit de modules wetgeving, veiligheid en technische aspecten. Ook leer je hoe je een heftruck moet controleren voordat je ermee aan het werk gaat. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Voor het praktijkgedeelte dienen de deelnemers veiligheidsschoenen te dragen, die zij zelf mee dienen te nemen. De cursus is compleet met een certificaat en wordt aangeboden inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch. Zo weet je zeker dat je veilig te werk kunt gaan!

Je heftruckcertificaat halen: een must!

Bij het besturen van een heftruck moet je een heftruckcertificaat hebben. Veel bedrijven hebben een heftruck die bestuurd moet worden. Leer een heftruck besturen op een veilige manier onder verschillende omstandigheden. Daarnaast is het volgens de Arbowet verplicht om je heftruckcertificaat te halen. Dit kan bij een rijschool met veel ervaring. De enthousiaste instructeurs van Bax Verkeersopleidingen brengen je alle fijne kneepjes van het vak bij en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd en succesvol het examen voor je CCV/CBR certificaat tegemoet gaat. Zo leer je op een veilige manier een heftruck te bedienen in verschillende situaties. 

 

van het rijden met de heftruck en de schade die eraan kan ontstaan. ook weet je straks hoe je schade en ongevallen kunt voorkomen.