Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

dakdragers

Hoe ik de juiste dakdragers vond

Al sinds ik jong was ben ik altijd een fervente surfer geweest. Nadat ik mijn studie economie aan de Universiteit van Amsterdam had afgerond ben ik naar Curaçao verhuisd om mij daar meer toe te leggen op deze prachtige sport. Het eerste wat ik daar gedaan heb is investeren in een goede auto, het is namelijk zo dat je daar zonder auto echt niets kunt omdat fietsen daar niet echt gebruikelijk is. Daarbij wilde ik ook graag mijn surfplanken mee kunnen nemen en dus was een mooie wagen zeer gewenst. Het plan was om een wagen te kopen, deze te voorzien van mooie en vooral goede dakdragers en dan was mijn ideaal al bijna verwezenlijkt. Het bleek echter heel erg moeilijk om de juiste dakdragers te vinden. Dit had ik van tevoren nooit goed bedacht, maar het blijkt dat niet alle dakdragers ook geschikt zijn voor alle auto’s. Dit was natuurlijk wel even een tegenvaller want ik had gedacht dat alle dakdragers ongeveer wel hetzelfde zouden zijn en dus ook altijd zouden passen. Iemand attendeerde mij erop dat je via het internet heel goed dakdragers kunt kopen en dat je hier veel meer keus hebt dan wanneer je naar een lokale aanbieder gaat. Ik vond het in eerste instantie een beetje dom dat ik hier zelf niet aan had gedacht, ik ben tenslotte bijna verslaafd aan goederen kopen op het net maar aan dakdragers in combinatie met online shoppen had ik nog nooit gedacht. Afijn, de tip was bij mij meer dan welkom en het heeft dan ook niet lang geduurd voordat ik achter mijn computer ben gekropen om eens in het assortiment rond te gaan kijken van tal van aanbieders. Wat mij meteen opviel is dat je als consument goed op moet letten op wat er allemaal aangeboden wordt, het is namelijk zo dat er ook heel veel troep wordt aangeboden, zeker wanneer het gaat om dakdragers. Gelukkig ben ik wel iemand die verstand van zaken heeft en dus wist ik precies bij welke site ik wel en bij welke ik vooral niet moest zijn. In dit verhaal zal ik vertellen hoe het mij uiteindelijk vergaan is.

Hoe ik uiteindelijk de goede dakdragers vond

Zoals ik al in de voorgaande alinea aangaf vond ik de juiste dakdragers via het internet. U zult zich misschien afvragen waar ik deze dan vond? Welnu, dat kan ik u natuurlijk als geen ander vertellen. Ik vond mijn dakdragers namelijk op de website alleskanmee.nl. Ik moet zeggen dat ik dit een zeer originele naam voor een website vindt aangezien het ook echt zo is dat je door middel van dakdragers bijna alles mee kunt nemen wat je maar wilt. In mijn geval ging het dus om dakdragers waarmee ik mijn surfplanken mee wilde nemen maar met hetzelfde gemak kan ik ook de planken vervoeren die ik onlangs in de bouwmarkt heb gekocht. Het maakt dus werkelijk niet uit wat je wilt vervoeren; dakdragers kunnen alles hebben. Ik merk dat ik een beetje afdwaal want ik wilde juist gaan vertellen hoe ik bij de bovengenoemde website terecht was gekomen. Welnu, dat ging eigenlijk heel erg simpel; ik heb het gewoon via Google gevonden. De enige juiste, en volgens mij ook meest efficiënte manier om dit te doen is door middel van het googelen van het woord ‘dakdragers’. Op die manier kom je bij Alleskanmee.nl uit en heb je in een zucht gevonden waar je naar op zoek bent. In de volgende alinea wil ik graag wat meer vertellen over de service van het bedrijf zoals ik die heb mogen ontvangen. Ik kan nu alvast verklappen dat ik heel erg tevreden was en dat ik eenieder aan kan raden om ook met dit bedrijf achter deze website zaken te gaan doen. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat je hier spijt van zou kunnen krijgen.

Hoe de service mij bevallen is

Ik ben iemand die altijd hoge eisen stelt aan de service die mij verleend wordt. Wij hadden vroeger zelf een winkel thuis en ik heb daar altijd geleerd dat de klant koning is. Tegenwoordig lijken nog maar heel weinig bedrijven deze spreuk hoog in het vaandel te hebben en daar erger ik mij dan ook regelmatig aan. Gelukkig was dat bij het bedrijf waar ik dakdragers wilde gaan kopen geheel niet het geval. Het was namelijk zo dat toen ik een vraag stelde over de dakdragers die ik op het oog had, ik meteen een heel duidelijk antwoord van hen ontving en mij werd medegedeeld dat wanneer ik nog meer vragen over dakdragers had, ik altijd even kon mailen. Dit is natuurlijk heel goede service en ik vond het dan ook heel fijn om hier gebruik van te kunnen maken. Het zal u waarschijnlijk dan ook niet verbazen dat het voor mij meteen duidelijk was dat dit het goede adres was wanneer het gaat om dakdragers. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld en heb meteen een bestelling geplaatst. Het duurde uiteraard even voordat ik mijn goederen op Curaçao had maar in verhouding had ik mij geen snellere dienst kunnen wensen. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan:

  • dat ik heel erg tevreden ben
  • ik eenieder dit bedrijf aan zou willen raden
  • u het om het geld zeer zeker niet hoeft te laten

Kortom, deze tekst is dus geschreven door een zeer tevreden klant. Neem dat maar aan.

Voor meer informatie : http://www.alleskanmee.nl/dakdragers