Ik wil
Image default
Architectuur

Lichtstraat voor comsumenten

Het is nu ook voor consumenten mogelijk om een lichtstraat te kopen en niet langer alleen gelimiteerd tot alleen aannemers of bouwbedrijven. Het is vaak veel goedkoper voor consumenten om een prefab lichtstraat te kopen en daarna een aannemer inhuren om het te installeren.

Ook de keuze bij een bouwbedrijf of aannemer was gelimiteerd tot een paar types lichtstraten waar consumenten keuze uit hadden maar nu is dit heel anders. Een consument kan zelfs op zoek gaan naar de lichtstraat waarbij er veel meer keuze is omdat dat die bij veel verschillende verkopers kan kijken. Een bouwbedrijf of aannemer heeft vaak een contract met een bepaalde leverancier waardoor de keuze beperkt blijft tot die leverancier.

Winst speelt natuurlijk ook een groot rol bij de prijzen dat de consument betaald wanneer die ervoor kiezen om meteen naar een aannemer of een bouwbedrijf te gaan. Prijs van de lichtstraat gaat omhoog zodat de aannemer of bouwbedrijf winst kan maken, maar als de consument het zelf inkoopt valt dit stukje ook weg. Als consument ben je dan ook vaak veel goedkoper uit wanneer je zelf de lichtstraat koopt.

Het inhuren van aannemer voor de installatie is altijd mogelijk en het kan goedkoop. Op deze manier kun je heel goedkoop een lichtstraat kopen en laten installeren.

fakro.nl/

luminusdak.nl/

serrebouw-brabant.nl/

Voor meer informatie :