Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Tussenvloeren: de oplossing voor seizoensdrukte

Werk jij in een magazijn en ervaar je jaarlijkse seizoensdrukte? Dan kan je jaarlijks voor een aantal problemen te staan, aangezien je magazijn hier hoogstwaarschijnlijk niet op is ingericht. Dit betekent niet dat jij bestellingen moet annuleren, want er zijn genoeg oplossingen voor. Een voorbeeld van een probleem is bijvoorbeeld het tekort aan opslagruimte. De oplossing hiervoor is het aanleggen van tussenvloeren. We vertellen je hier graag meer over.

 

Wat zijn tussenvloeren?

Tussenvloeren zijn vloeren die je kunt installeren tussen twee bestaande verdiepingen: je plaats een vloer tussen vloeren. Dit is enorm handig, omdat het voorkomt dat je moet verhuizen of verbouwen. Tussenvloeren zijn in vrijwel elk pand aan te brengen, doordat deze op maat gemaakt worden. Ideaal voor jouw pand dus! Tussenvloeren zijn een erg goede optie voor jouw bedrijf, omdat ze erg flexibel in te zetten zijn. Ze hebben een draagvlak van 3.500 kg per vierkante meter. Hierdoor kunnen ze goed fungeren als opslagruimte, maar door de vele andere mogelijkheden kunnen ze ook als kantoorruimte ingezet worden.

 

Waarom tussenvloeren voor seizoensdrukte?
Je vraagt je nu misschien af waarom tussenvloeren specifiek voor seizoensdrukte een goede oplossing zijn. Het antwoord op deze vraag is dat tussenvloeren als bouwpakket geleverd worden. Je kunt dus zelf kiezen wanneer je deze opbouwt, maar ook wanneer je deze afbouwt. Seizoensdrukte is vaak te anticiperen, doordat het een jaarlijks terugkomend iets is. Door vlak voor het begin van deze periode een tussenvloer op te bouwen, speel jij dus precies in op deze seizoensdrukte. De extra bestellingen zorgen er namelijk voor dat jij een groter assortiment nodig hebt: deze kun je kwijt op de tussenvloeren. 

 

Nolte Mezzanine

Bent u op zoek naar een goede tussenvloer? Dan is Nolte Mezzanine de specialist die jij nodig hebt! Nolte Mezzanine zorgt ervoor dat de tussenvloeren op maat worden gemaakt, waardoor ze gegarandeerd in uw magazijn passen. Hierbij wordt rekening gehouden met de maat van uw magazijn, maar ook met het kleurgebruik. De tussenvloer valt zo dus niet op.

 

Heb je weinig vertrouwen in het opbouwen van de tussenvloer? Bij Nolte Mezzanine is er altijd de mogelijkheid om een monteur toe te voegen aan je bestelling: deze helpt je met de opbouw van de tussenvloer, maar ook met de afbouw wanneer dit voor u relevant is. Bestel direct via de website van Nolte Mezzanine!

 

https://www.noltemezzanine.nl/