Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Een kinderfeestje vier je in het oudste vogelpark van Nederland

Het oudste vogelpark van Nederland en een kinderfeestje klinkt misschien als een merkwaardige combinatie, maar niets is minder waar. Vogelpark Avifauna is in Nederland al jaren een populaire bestemming voor schoolreisjes, familie uitjes en verjaardagspartijtjes. Het dierenpark heeft namelijk naast alle vogels en andere dieren nog veel meer te bieden aan de jeugdige bezoekers. Je kunt in het vogelpark namelijk ook lekker eten in het restaurant en je kunt hier ook de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland vinden waar de kinderen fijn kunnen spelen als ze genoeg naar de dieren hebben gekeken. 

Het oudste vogelpark met de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland

Het vogelpark is ooit begonnen als een privécollectie met vogels op het landgoed van de heer Van den Brink. In 1950 opende het vogelpark zijn deuren en werd kort daarna overgenomen. Tegenwoordig is het vogelpark een stichting, maar de toekan in het logo van Van der Valk en het restaurant in het park herinneren nog steeds aan de tijd dat ze verbonden waren met het vogelpark. Nadat het vogelpark een stichting werd kwamen er ook andere dieren naar het park in Nederland, zoals de Javaanse kantjil en de bedreigde rode panda. De speeltuin die zich in dit park bevindt, is met recht de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland, want je vindt er attracties als trampolines, botsauto’s en een heuse wildwater rivier waar de kinderen op warme dagen in kunnen spelen. 

Boek een arrangement bij dit park

Deze speciale dierentuin is dus een ideale locatie voor een kinderfeestje of een familie-uitje. Als je met meer dan 20 kinderen het oudste vogelpark van Nederland en de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland wilt bezoeken voor een verjaardagsfeestje of een schoolreisje, dan kun je hiervoor een speciaal arrangement boeken met vervoer en een terugkomkaart voor elk kind. Kijk op de website van Vogelpark Avifauna voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.